Valvonta- ja turvallisuus

GSM Valvontakamera PIR + 2GB microSD

Erittäin pienikokoinen

Valvo omaisuuttasi kätevästi GSM-yhteydellä toimivalla valvontakameralla, joka lähettää liikkeen huomatessaan kuvan nähtäväksi. Voit myös soittaa siihen ja kuunnella kohdetta.


109.00 €

SVH
alv 24%

Kommentit

Kun laite havaitsee liikettä ohjelmoitavan aikaikkunan sisällä se lähettää kuvan cootrack.com -palvelimelle. Samalla se tallentaa videotiedoston laitteen SD-kortille (2GG muistikortti pakkauksessa). Palvelimelle saa yhteyden tietokoneella tai datayhteyden omaavalla kännykällä. Antamalla laitteen koodin ja salasanan kuvia voidaan katsoa ja laitteen asetuksia voidaan muuttaa. Laitetta voidaan ohjata SMS-viestein ja esim. pyytää sitä ottamaan kuva kohteesta.

Tarvitset datayhteyden sisältävän prepaid-kortin (myös mikä tahansa muu liittymä käy).

LUE!: Peruskäyttö on suhteellisen helppoa, mutta MMS-toimintojen ohjelmointi ja asetusten tekeminen vaatii huomaavaisuutta ja yhteensopivuutta palveluntarjoajien järjestelmien kanssa joten LAITE MYYDÄÄN ILMAN MMS-toimintoja. Laitteen resoluutiona ilmoitetaan 320x240 kuvauksesta poiketen, koska emme ole saaneet suurempaa resoluutiota toimimaan. Päivitys korjannee asian.

Ominaisuudet

Resoluutio: 320x240 (640x480 varauksella) · Datayhteys: GSM 850/900/1800/1900MHz · Mikrofoni ja kaiutin · LED-merkkivalo: Hälytystilassa-Keltainen, GSM-yhteys-Vihreä, Virta-Punainen · PIR liikkeentunnistus · Virtalähde: sisäänrakennettu akku tai virtalähde · Akun kapasiteetti: 800 mAh · Valmiusaika: 8-10 tuntia

Kuvasensori: 0.3MP CMOS-kenno · Linssi: f: 3.2mm · Katselukulma: 110 astetta

Pimeänäkökyky: 8 IR LEDit, Näkyvyys jopa 5 metriä · F = 2,8 (IR Lens)

Muisti: 128Mb · Micro SD-kortti jopa 4 Gt (2 Gt mukana)

Micro SD-korttipaikka · Mini USB-portti · Suomenkielinen käyttöohje

Mitat: 80x40x25mm · Paino: 45g

Toimitussisältö

Kamera, akku, seinälaturi, USB-kaapeli, seinäkiinnitin, teline, käyttöohje (suomi/englanti)

Toimituskulu: 5 €