Peruutuskamera -paketit

Langaton 4.3 tuuman peruutuskamerasetti

CS010

Nyt uudella, paremmalla lähettimellä ja kiinnityksellä

Helposti asennettava langaton peruutuskamerasetti henkilö- ja pakettiautoihin. Näytölle virta tupakansytytinliitännästä, kameralle peruutusvalosta. Tehokas ja häiriövapaa langaton yhteys.


130.00 €

SVH
alv 24%

Kommentit

Pakkauksessa on kaksi eri kiinnikettä kameran asennukseen; rekisterikilven taakse tai rekisterikilven valolippaan. Virta otetaan näytölle joko pakkauksen tupakansytytinadapterilla tai kiinteästi erillisellä DC-johdolla.

Jos peruutusvalon jännite on alempi kuin 12 volttia (LED), on suositeltavaa tehdä relekytkentä. Samoin, jos auton vikailmaisin ilmoittaa viallisesta pakkivalosta tms. Pakkauksen ohjekirjasesta poiketen apuviivasto ja normaali/peilikuva asetetaan ohjauslangoilla (kts. lisäkuva)

Ominaisuudet

Kamera: Kuvakulma: n. 120 astetta · Käyttöjännite: 12 volttia 1A · Virrankulutus: <250 mA · Langaton etäisyys: Jopa 50 metriä · Taajuus: 2414 +/- 0.3 MHz · Käyttölämpötila: -20 ~ -50­°C

Näyttö: 4.3 tuumaa · Resoluutio: 480 x 234 pikseliä · Käyttöjännite: 12 VDC 1A · Imukuppikiinnitin

Toimitussisältö

Näyttö, kamera, langaton lähetin, tupakansytytinadapteri, imukuppikiinnitin, kojetaulukiinnitin, kameran virtajohto, näytön virtajohto, manuaali (engl.)

Toimituskulu: 7 €