Valvonta- ja turvallisuus

PIR-liiketunnistin 2025 12V

2025

Paljon käyttösovelluksia

Tällä PIR-liiketunnistimella voit esim. sytyttää valot, kun ihminen (tai jokin muu elävä) tulee tunnistimen vaikutuspiiriin. Soveltuu esim. autotallin valojen (12V) sytyttämiseen, kun joku tulee sisään. Voidaan käyttää myös soveltuvin osin valvontalaitteiden osana.


16.38 €

SVH
alv 24%

Kommentit

Liiketunnistin, jossa hyvä herkkyys, integroitu piiri. Se yhdistää automaation, kätevän turvallisuuden, säästää energiaa ja muita käytännöllisiä toimintoja. Se hyödyntää ihmisen infrapunavirtaa ohjaussignaalilähteenä ja käynnistää releen kautta virran heti, kun joku tai jokin lämpöä tuottava tulee tunnistuskenttään. Se tunnistaa päivän ja yön automaattisesti. Se on helppo asentaa ja sitä voi käyttää laajasti.

Säädetävä viive, jolloin se katkaisee virran viiveajan jälkeen, kun pääset sisään / ulos vaikutusalueelta.

Käyttökohteet: Automaattiset valaistuskäytävät, kylpyhuone, kellari, varasto, autotalli ja muut paikat, automaattinen tuuletuspuhallin ym. ym. Lämpötilan kompensointi: lämpötilakompensointipiiri, vähentäen vaikutuksen tunnistusetäisyyttä jos vallitseva lämpötila nousee tai laskee.

Ominaisuudet

Materiaali: muovi · Väri: valkoinen · Käyttöjännite: 12V · Lähtövirta: 5A · Aikaväli (viive): 0-15s (säädettävä) · Käyttölämpötila: -15? - +50? · Staattinen virta: <50?A · Induktioalue: 3-5m · Induktioetäisyys: 5-7m · Induktiokulma: 140° · Liitäntätyyppi: DC-liitäntä 5.5mm DC-pistoke · Anturin koko: 35x35x28mm

Toimitussisältö

Anturi, kiinnitystarra, ruuvit

Toimituskulu: 7 €